Wat? Een Kempische banenbeurs.
Voor wie? Voor álle Kempische bedrijven. 
Wanneer? Zaterdag 20 mei van 11.00 – 17.00u.
Hoe? Meld je aan of contact ons over deelname aan de banenbeurs (tel.: 0497 21 00 26).
Kosten? Deelname aan de banenbeurs is geheel gratis*. 

Inmiddels weten zo’n 220.000 mensen de weg te vinden naar www.werkenindekempen.nl. Deze nodigen wij allen uit om een bezoek te brengen aan de banenbeurs. Tijdens de beurs zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Voor deelnemende bedrijven hebben wij een uitgebreid programma. Waarmee jouw vacatures in de spotlight worden gezet.  

Voor de beurs hebben wij een speciale beursaanbieding opgesteld voor alle bedrijven. Deze zit boordevol extra’s om jouw te profileren als top-werkgever! Het uitgangspunt van de beurs is de speciale editie van de vacaturekrant. Deze zal op woensdag 17 mei verschijnen in zes verschillende Kempische kranten. Uiterste aanleverdatum van jouw vacatures voor deze beurseditie is vrijdag 12 mei. Hieronder leest u meer informatie over deze editie en alle extra’s die je er bij krijgt.

Beurseditie Vacaturekrant

Speciaal voor de Kempentech en Kempentech banenbeurs zal er in de week voorafgaand aan de beurs een speciale editie komen van WIJwerkenindekempen.nl. In deze editie is niet alleen extra aandacht voor de volledige beurs, maar kun jij met jouw bedrijf ook gebruik maken van onze voordelige banenbeurs pakketten. Wil je gebruik maken van één van onderstaande beursaanbiedingen, stuur dan een mail naar john@werkenindekempen.nl of bel naar 0497-21 00 26. Om druktechnische reden kunnen bedrijven uiterlijk tot en met 12 mei 2017 van de beursaanbieding gebruik maken.  

De speciale beursaanbiedingen vol extra’s:

  • Publicatie van je vacature(s) in de speciale beurseditie. Eventueel: plaatsing van een commerciële advertentie wanneer je op dat moment geen vacature hebt, eventueel met vermelding van het nummer van je beursstand.
  • Mogelijkheid tot deelname aan door ons georganiseerde speeddate sessies met mogelijke kandidaten tijdens de Kempentech Banenbeurs op zaterdag 20 mei a.s.
  • Gratis credit(s) voor vacatureplaatsing op werkenindekempen.nl (vanaf 1/4e pagina).
  • Extra exposure voor jouw vacature(s) op de Kempentech banenbeurs: in de vorm van meeneem-folders en vacaturehosting door werknemers van werkenindekempen.nl.
  • Radio-uitzending van je vacature(s) in de beurseditie van onze vacaturerubriek op Kempen FM.
  • Mogelijkheid tot extra voordelige aankoop van advertorial waarin je je kunt profileren als werkgever.

Uiteraard zijn alle bovenstaande extra’s een aanvulling op onze normale dienstverlening (incl. social media, vacatureservice etc.).

 

Speeddating met werkzoekenden

Voor alle Kempische bedrijven organiseren wij tijdens de beurs diverse speeddate sessies. Door korte speeddate sessies te houden van gemiddeld vijf minuten kun je een indruk krijgen van kandidaten die voor je staan. Ben je geïnteresseerd in de dienst van de kandidaat tegenover dan kun je contactgegevens uitwisselen. 

Wil je gebruik maken van speeddating sessies tijdens de banenbeurs? Dan zouden we fijn vinden om dit van te voren te weten. Wij kunnen op deze manier potentiële kandidaten bij voorbaat al informeren over de aanwezige vacatures. Speeddate sessies zijn gratis te gebruiken voor elk bedrijf dat op 20 mei 2017 een vacature online heeft staan op de website of een combipakket voor de beurseditie heeft afgenomen. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Programmering

Werkenindekempen.nl zal er tijdens de beurs alles aan doen om jouw vacatures onder de aandacht te brengen bij bezoekers. Dit doen we door hen te attenderen op de verschillende vacatures en ook te begeleiden naar jouw stand voor meer informatie. Bekijk hier het volledige programma. Benieuwd naar de prijzen? Klik op onderstaande button.

Meer informatie over de voordelen van de banenbeurs, de verschillende opties en de tarieven? Klik op onderstaande button.