Op 19 en 20 mei vond de vierde editie van KempenTech plaats. KempenTech is het techniekevenement tijdens de Dutch Technology Week in de Brabantse Kempen. Met ruim 5.000 bezoekers werd het bezoekersaantal dit jaar met dat van 2016 met 1.000 bezoekers ruimschoots overtroffen.

De editie van KempenTech 2017 bestond uit een combinatie van gevarieerde programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en geïnteresseerden. Zo was er een onderwijsprogramma voor leerlingen van het basisonderwijs, ondersteund door inzet van leerlingen van het voorgezet onderwijs (Rythovius College en Pius X-College) en met medewerking van techniekcoaches van Stichting Techniek Portaal. Er was een gezellige en interactieve bedrijvenrelatiedag voor ondernemers met diverse netwerkbijeenkomsten en het symposium van het Kempisch Ondernemers Platform.

Op zaterdag werd de High Tech Ontdekkingsroute druk bezocht door inwoners en geïnteresseerden uit de Kempen en van buiten de regio. Op deze dag kon het publiek kennis maken met de bijzondere techniek en innovaties uit de Kempen. Er waren diverse gezelschappen o.a. uit het onderwijs en Kempengemeenten die een kijkje kwamen nemen naar welke bedrijven en innovaties de Kempen zo bijzonder maakt.

Tijdens de High Tech Ontdekingsroute stelde KSE Process Technology uit Bladel ook haar deuren open. Met een pendelbusje konden bezoekers beide locaties achtereenvolgens bezoeken.

Tegelijk werd door werkenindekempen.nl een banenmarkt georganiseerd. De belangstelling vanuit het bedrijfsleven als vanuit de werkzoekende was overweldigend.

Voor een impressie van de twee dagen kijk hier voor de foto’s van KempenTech 2017.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin