Programma

Basisscholen

Op vrijdag 19 mei ontdekken jongeren dat techniek leuk, uitdagend en kansrijk is; om te studeren en in te werken. Leerlingen van het basisonderwijs bezoeken KempenTech tussen 10.00 en 13.30 uur en krijgen een interessant programma gepresenteerd.

Er is een presentatie over de nieuwste uitvinding van TU/e Eindhoven en het studententeam en TU/e Eindhoven Junior presenteren een natuurkundecircus. Na afloop van deze presentaties bekijken de leerlingen onder begeleiding de technische hoogstandjes van de Kempische bedrijven in de beurstent.

De toegang is op uitnodiging voor leerlingen van de basisscholen uit de Kempen.

Impressie uit 2016:

Voortgezet onderwijs

Na het succes van vorig jaar organiseren we tijdens KempenTech 2017 opnieuw een onderwijsprogramma voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Hier ontdek je dat techniek leuk, uitdagend en kansrijk is; om te studeren en in te werken en maak je kennis met vele Kempische techniekbedrijven.

Leerlingen van het Pius X College en het Rythovius College gaan de strijd aan tijdens de KempenTech Movie Battle. Welk groepje maakte de beste bedrijfsfilm!? De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een bezoek aan KempenTech op vrijdag 19 mei.

Na de uitreiking nemen techniekcoaches de leerlingen mee voor een rondgang over de Bedrijvenbeurs waar ze kennis maken met Kempische bedrijven.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderwijsprogramma, tips of suggesties kunt u contact opnemen met:
pvoverdijk@brabantsekempen.eu
06-24734860

Interesse?

Meld u zich nu aan!