Alpha Stans, innovatief in stansvormen op KempenTech!

Alpha Stans is al meer dan 45 jaar een voorloper in de golfkartonnage-industrie op het gebied van innovatieve en kwalitatieve stansvormen. Alpha Stans is voortgekomen uit een bedrijf dat werkte voor de Waalwijkse schoenenindustrie. Alpha Stans groeide uit tot een van de weinige bedrijven in Europa die roterende stansvormen maken naast de vlakke stansvormen.

Inmiddels mag Alpha Stans zich na 45 jaar nog steeds innovatief voorloper noemen in deze industrie als het gaat om technologie. “Wij zijn altijd op zoek naar methodes om de effectiviteit en efficiëntie van het productieproces van onze klanten te verbeteren. Meedenken met klanten is een service die wij vanzelfsprekend vinden. Wij willen uw verwachtingen blijven overtreffen, zo worden we zelf ook beter.”

Op KempenTech laat Alpha Stans zien hoe je een stansvorm maakt. Wat komt er bij kijken, welke materialen worden gebruikt en wat is uiteindelijk het resultaat. Daarbij laten ze ook zien hoe zij innoveren als het gaat om stansvormen en technieken.

Ga beslist eens even kijken op de stand want zo’n kijkje in de keuken van Alpha Stans krijg je niet vaak!

Website

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin