Bestronics is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics zijn: productieontwikkeling, assemblage van Printed Circuit Boards en eindassemblage. Deze dienstverlening reikt echter nog verder. Bestronics beheerst het complete productietraject, van advies tot en met aflevering en implementatie. Hierbij variëren de mogelijkheden van standaard processen en deelprocessen tot op maat geproduceerde producten. 

Bestronics verleent volledige ondersteuning op het gebied van toepassingen en gebruik van micro-elektronica. Door de opgebouwde knowhow, kunnen zij reeds in het beginstadium van het productietraject een adviserende functie vervullen. Dit geldt voor nieuwe producten maar tevens voor verbetering en aanpassing van bestaande producten. In nauw overleg bekijken ze of standaardcomponenten gebruikt kunnen worden of dat ontwikkeling van speciale elektronica wenselijk is. Hierdoor zijn kosten inzichtelijk en kunnen ze tot een minimum worden beperkt.  
Zodoende is de stap van prototyping naar de werkelijke productie niet alleen goed onderbouwd maar tevens efficiënt. 
 
Bestronics past sterke automatisering toe en kan ondersteuning bieden na de ontwerpfase in de vorm van een prototype die nauwkeurig getest en aangepast kan worden. Bestronics BV heeft een uitgebreid machinepark met meerdere productielijnen in haar productieruimte ondergebracht om u van dienst te kunnen zijn.

Veel activiteiten op deze stand
Bestronics zal tijdens KempenTech een soldeerrobot tonen. Ook laten zij de producten van Smartgoals zien, (een interactief en innovatief sportsysteem voor iedereen, dat wordt ingezet van de F-jes tot de Champions League, van gehandicaptensport tot in het bewegingsonderwijs) en de producten van Plant-E waarvoor Bestronics de productie doet. Plant-e is een jong Nederlands bedrijf dat zich richt op het maken van producten waarmee elektriciteit opgewekt kan worden met planten. Deze super innovatieve manier van stroomwinning is niet alleen heel milieubewust, het is ook trendy en kan vrijwel overal ingezet worden.

Website
Facebook
LinkedIn
Twitter

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin