Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf met een toonaangevende positie als tentoonstellingsontwikkelaar en -producent in Nederland en België, als ook wereldwijd.

Bruns is gevestigd in Rijksmonument De Ploeg, ontworpen door de wereldberoemde architect Gerrit Rietveld, waardoor hun internationale status als technisch creatieve smaakmaker wordt bekrachtigd. Bruns combineert, evenals De Ploeg, modern vakmanschap met creativiteit.
Op basis van een multidisciplinaire en integrale aanpak ontwikkeld, produceert en installeert Bruns interactieve exhibits en complete tentoonstellingen.
Bruns is al sinds 1963 met de regio verbonden en heeft met veel lokale bedrijven waarmee wordt samengewerkt een langdurige relatie.

Tijdens de KempenTech zal Bruns enkele robots demonstreren. Bruns past deze robotica oplossingen steeds vaker in de door haar ontwikkelde en geproduceerde projecten toe.

NAO robot
NAO robot is een autonoom, programmeerbare ‘humanoid’ robot met mechanische, electronische en cognitieve vaardigheden. Door zijn aandoenlijk uiterlijk wordt de robot al snel een allemans vriend. Je kan een gesprek met hem voeren, maar ook diverse acties laten uitvoeren.

Lynxmotion Phoenix Hexapod
De robot heeft 8 poten die hij om en om kan bewegen. Hierdoor kan hij in alle richtingen lopen en lijkt de Phoenix erg op een echte spin. Via een controller kun je de ‘spin’ eenvoudig besturen.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin