HoofdKantoor Brabant ondersteunt bedrijven bij groei. De bedrijfskundig adviseurs helpen u om succesvoller te ondernemen. Ze maken kwalitatief hoogwaardige bedrijfskunde op een praktische manier bereikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei staat HoofdKantoor Brabant in samenwerking met Libra Service ICT en Berlingr Automatisering op de beurs. Zij bundelen hun krachten als Smart Industry ambassadeurs op dit evenement waar technology connects.

De stand is een combinatie van informatie, gezelligheid en zakelijkheid. Zo laat Berlingr zijn nieuwste ontwikkelingen zien: de FS-series modulair robot platform. Libra presenteert de nieuwste zakelijke en industriële ICT oplossingen zoals o.a. een interactieve presentatiescherm, managed WiFi en gebogen schermen. HoofdKantoor Brabant laat een aantal nieuwe bedrijfskundige scans zien zoals de MKB Successcan en de Verkoopscan. Daarnaast stellen zij graag de mensen achter de nieuwe kantoren Oirschot en Valkenswaard-Geldrop aan u voor.

Gezamenlijk hebben zij een passie voor steeds verdere integratie van automatisering in industriële processen. Vandaar ook het Smart Industry ambassadeurschap. Op 19 mei geven ze op hun stand 4 presentaties rond Smart Industry:

  1. 10.30 – 10.55 uur: Smart Industry in de praktijk door Jack Kroon (HoofdKantoor Brabant)
  2. 11.00 – 11.25 uur: Smart Industry; trends in de machinebouw door Jeroen de Bruin (Festa/ Berlingr)
  3. 11.30 – 11.55 uur: Smart Industry; Connecting Technology door Bart Veldhuis (Libra Service ICT)
  4. 13.30 – 14.00 uur: Human Capital in Smart Industry; Zijn robots de vervanging van mensen? Discussieer mee met Rob Bierens (HoofdKantoor Brabant)

Aanmelden voor deze presentaties kan via aanmelden@hkbrabant.nl

Website
Facebook
LinkedIn

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin