Binnen Mansveld is in ruim 300 medewerkers de kennis en expertise van 55 jaar vakmanschap gevangen. Mansveld zorgt voor oplossingen op maat in vijf vakgebieden: elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale media projecten en duurzaamheid.

Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen. In samenwerking met de adviseur realiseren we installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud voor onder andere:

  • projectontwikkelaars
  • bouwbedrijven
  • woon- en zorginstellingen
  • (semi) overheid
  • communicatie- en ontwerpbureaus
  • beurs- en tentoonstellingbouwers

Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt Mansveld over een team van specialisten.

Elk vakgebied kent talloze specialisaties. Wij zijn daardoor op alle niveaus inzetbaar, van eenvoudige klussen tot zeer specialistische projecten. De specialisten werken binnen hun eigen bedrijfsonderdeel intensief samen, maar ook met de collega’s van de andere vakgebieden. Zo blijven oplossingen niet beperkt tot het vakgebied, maar gaan vaak nog een stap verder. Op deze manier versterken ze de kennis en vaardigheden en dat komt de klant ten goede.

Dit combineren zij met een persoonlijke manier van zaken doen met de klant. We doen dit met aandacht voor individuele wensen. Zo combineren ze optimale aandacht voor de projecten met een langetermijnrelatie met u als klant.

De mogelijkheden van Mansveld op de beurs
Mansveld zal zich dit jaar als groep presenteren en alle mogelijkheden van de organisatie laten zien.

 

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin