Market-it gelooft in de kracht van ontzorging. Als marketing en communicatiebureau ondersteunen zij bedrijven in uiteenlopende branches. Wie zij graag willen zijn tijdens een samenwerking? Dé rechterhand op marketing communicatie gebied! Dit zodat ondernemers zich volledig kunnen toespitsen op de kernactiviteiten van het bedrijf.  

Deze marketingspecialisten blinken uit in het bouwen van positieve interacties tussen (potentiële) klant en bedrijf. Of een ontmoeting nu ontstaat dankzij een website, een mailing of zoekmachine marketing, het zijn allemaal waardevolle contactmomenten met de doelgroep die zorgvuldig gekozen en uitgevoerd moeten worden.

Op de beurs
Tijdens KempenTech zal Market-IT de bezoeker algemeen informeren omtrent marketing en communicatie. Ook zullen de marketingspecialisten gericht adviseren op het gebied van content marketing, social media, strategie, huisstijl en websites. Tevens zullen zij de bezoeker ondersteunen bij het zetten van een stap in de goede richting (op het gebied van marketing en communciatie) middels de ‘quickscan promotie’. Je kan zelf aangeven waar de quickscan op mag richten, bijvoorbeeld: huisstijl, websites, content marketing, strategie etc.

Kom dus vooral langs in deze stand voor al uw vragen over marketing.

Website
Facebook
LinkedIn

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin