Van Empel Inspecties en Advisering is al weer 12 jaar uw onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van uw technische installaties (E en W). Zij zijn uw kennispartner op het gebied van preventie, veiligheid en continuïteit. Binnen het team van specialisten staan deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Heel Nederland behoort tot hun werkgebied.

In het kader van milieu, energieverbruik (rendement) en veiligheid worden inspecties, metingen en registraties van installaties steeds belangrijker. In toenemende mate wordt de verantwoordelijkheid daarvoor bij de eigenaar/gebruiker gelegd. Van Empel helpt graag bij het nakomen van uw verantwoordelijkheden, door voor u een duidelijk beeld te scheppen in het doolhof van wetten, regels, eisen en richtlijnen. Zodat u er gerust op kunt zijn dat u het nodige heeft gedaan om aan alle aspecten te voldoen.

Van Empel Inspecties en Advisering kan u ondersteunen met uw SCIOS-certificering. Ook bieden zij de EBI-faciliteit, die borg staat voor uw certificering door middel van een samenwerkingsconvenant conform SCIOS.

Preventie Award 2017 uitreiking op KempenTech

Net als vorig jaar zal van Empel met een stand aanwezig zijn op dit fantastische evenement. Ook dit weer zullen ze alles in het werk stellen om de bezoekers, maar zeker ook de jeugd, kennis te laten maken met techniek. De specialisten zullen aan de hand van een breed scala aan meetapparatuur een goed (warmte)beeld geven van de werkzaamheden in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zal op 20 mei in onze stand de Echte Preventie Award 2017 worden uitgereikt. (tussen 12.00 en 14.00 uur)  zie ook  https://www.vanempelinspecties.com/empel-op-kempentech-2017/ 

Website
Facebook
LinkedIn
Twitter

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin