KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. Zij leveren alles wat een fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, leveren zij automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Open dag KSE

KSE opent haar deuren op zaterdag 20 mei van 11.00 – 17.00 uur. Recent heeft KSE haar nieuwe assemblagehal in gebruik genomen. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in deze gloednieuwe hal en de rest van het KSE complex. Met dierenplezier voor de kinderen en overheerlijke hamburgers uit een smokey BBQ is een bezoek zeker de moeite waard.

High Tech Ontdekkingsroute

Tijdens deze open dag wordt ook de High Tech Ontdekkingsroute georganiseerd als onderdeel van het 2-daags evenement KempenTech in de Brabantse Kempen. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.

Gratis pendelen tussen KSE en KempenTech

Van KSE naar het KempenTech-terrein en terug zal een gratis pendelbusje rijden zodat je ook even op KempenTech of bij KSE kunt gaan kijken.

Meer informatie

Het adres van KSE is:
Rondweg 27
5531 AJ BLADEL

Voor meer informatie:
Marijke Vreugdenhil
0497-383818