Programma

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) organiseert op vrijdag 19 mei een symposium tijdens KempenTech met 3 geweldige sprekers. Dit symposium zal plaatsvinden in de beurstent.

Inloop 16.00 uur
Start symposium 16.30 uur
Eind symposium 17.30 uur

Het symposium wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel op het horecaplein in de beurstent.

Tijdens het symposium zullen er 3 bevlogen personen spreken.

  • Ben van Gool zal als voorzitter van KOP een praatje houden over de toekomst van de ondernemers in de Kempen.
  • Jos Lichtenberg, emeritus Hoogleraar Productontwikkeling aan de TU Eindhoven is ook aanwezig. Hij is de bedenker van Slimbouwen; een visie op bouwen wat leidt tot een aantrekkelijke reductie van bouwkosten bij een hogere kwaliteit. Inmiddels zijn er zo’n 100 projecten gerealiseerd met deze werkwijze en heeft hij er een boek over geschreven. Hij zal u inspireren met verhalen over allerlei bouwinnovaties in Eersel, zoals onder andere zijn eigen energieleverende woning.
  • Jeroen Bleker is deelnemer aan de STORM World Tour en deelt zijn ervaring met zijn 80 dagen tour over het noordelijk halfrond. Totaal 26.000 km per elektrische motor staat garant voor spectaculaire beelden en bijzondere verhalen.

Voorafgaand aan het symposium wordt van 10.00 tot 17.00 uur de Kempische Bedrijvenbeurs georganiseerd. U ontmoet hier diverse vooraanstaande Kempische bedrijven en u hebt de mogelijkheid om de nieuwste innovaties en producten van deze Kempische bedrijven te ontdekken. U bent van harte welkom op de bedrijvenbeurs. Toegang is gratis.

Interesse?

Meld u zich nu aan!