Programma

De KempenTech bedrijvenbeurs op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei is hét evenement om uw bedrijf te profileren in de Brabantse Kempen. U ontmoet op deze ondernemersdag diverse vooraanstaande Kempische bedrijven en u hebt de mogelijkheid om uw bedrijf hier twee dagen te presenteren aan een breed publiek. Bent u trots op uw bedrijf of heeft u een nieuwe innovatie die u wilt presenteren? Dan biedt KempenTech de gelegenheid om kennis te maken met een groot publiek van Kempische ondernemers. Bovendien treft u hier nieuwe potentiële klanten en kunt u uw bestaande relaties ontvangen in een informele setting.

Techniek

Techniek is tijdens KempenTech de verbindende factor. Tijdens de Dutch Technology Week zetten we twee dagen techniek en Kempische bedrijvigheid in de spotlight. We nodigen u van harte uit om de techniek samen met ons te promoten en te laten zien welke innovatieve en technische prestaties uw bedrijf in huis heeft!

Bedrijven op de beurs

KempenTech is voor mij een interessant netwerkevenement. Vorig jaar heb ik al mijn relaties uitgenodigd voor een lunch in mijn stand, dat was geweldig. Ik heb alle klanten in korte tijd kunnen spreken en ze laten zien dat de Kempen bruist. Daar ben ik trots op.

De deelname aan KempenTech in 2016 was erg succesvol. Op zaterdag hebben veel kinderen de tent bezocht tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. We hebben goed kunnen laten zien wat we te bieden heeft aan jong tot oud en we willen hiermee stimuleren dat kinderen kiezen voor een technische studie.

Op KempenTech hebben we leuke contacten opgedaan voor onze business. Veel inwoners en collega-ondernemers denken dat we alleen verpakkingen maken, maar tegenwoordig leveren we complete verpakkingssystemen voor internationale bedrijven. Onze nieuwste techniek  hebben we tijdens KempenTech laten zien.

Interesse?

Meld u zich dan nu aan!