Op KempenTech zijn veel nieuwe relaties en samenwerkingen ontstaan, er is veel genetwerkt en bedrijven hebben zich op een mooie manier gepresenteerd op KempenTech.
Het KempenTech platform wordt gebruikt voor vele soorten presentaties. Vorig jaar reikte van Empel Inspecties en Advisering de Echte Preventie Award uit.

Ook dit jaar maakten vele bedrijven weer graag gebruik van het netwerk en het platform wat KempenTech biedt. HKB (HoofdKantoor Brabant) onthulde dit jaar haar nieuwe naam en huisstijl na de ISK lunch.

Rob Bierens, oprichter en adviseur bij HKB: ”HKB is onze nieuwe naam! De oude naam ‘Hoofdkantoor Brabant’ begon ons na 4 jaar te beperken. Daarom hebben we gekozen voor een korte en krachtige naam: HKB!”┬á

Deze nieuwe naam en de bijpassende huisstijl zijn afgelopen week op spectaculaire manier gepresenteerd tijdens Kempentech. Bekijk hieronder het filmpje van de onthulling.

Rob Bierens lichtte de verandering toe. Hij onthulde het nieuwe logo door een grote chocolade bal op een rokende schaal van droogijs stuk te slaan. Grote schermen toonden de nieuwe bedrijfsfilm en er is rond gegaan met petit fours met het nieuwe logo.

Dit alles werd op KempenTech in samenwerking gedaan met Libra Service ICT, Berlingr Automatiseringstechniek en Restaurant Crijns.

 

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin