De inschrijving voor deelname aan KempenTech 2017 is geopend. Indien u interesse hebt in deelname aan het evenement op 19 en 20 mei kunt u dit kenbaar maken via de pagina op onze website https://www.kempentech.nl/aanmelden.
Doelstelling
De doelstelling en het concept voor KempenTech 2017 is niet gewijzigd. We willen graag samen met u op 19 en 20 mei de Kempische bedrijvigheid en techniek in de spotlight zetten. We willen laten zien dat de slimme maakindustrie uit de Kempen een grote bijdrage levert aan de High tech industrie. Dat de keuze voor een technische studie interessant is voor de toekomst en de werkgelegenheid. Dat lokaal zaken doen loont en dat er bovendien hele leuke (technische) bedrijven met interessante en innovatieve producten in de Kempen aanwezig zijn.
Programma
Vrijdag 19 mei staat grotendeels in het teken van ondernemers, met onder andere de beurs, het KOP symposium en de netwerkborrel. De focus ligt dit jaar nog meer op netwerken en kennis delen. We lichten alvast een tipje van de sluier: Op vrijdagmiddag wordt er in samenwerking met de stichting Innovatie Projecten de Kempen (IPK, onderdeel van het KOP) een interessant programma aangeboden met bedrijven pitches en wordt er een netwerklunch georganiseerd. Daarnaast is er voor de deelnemende bedrijven de mogelijkheid voor een productpresentatie. Tijdens het KOP symposium zal professor Jos Lichtenberg ons meenemen in een vlammend betoog over duurzaam bouwen en nieuw dit jaar is dat we dit thema duurzaam bouwen toevoegen aan de beursvloer. Hebt u interesse in duurzaam bouwen of producten die gebruikt worden in duurzame bouw, dan hoort u zeker thuis op het duurzaam bouwen plein.
De zaterdag is wederom de dag voor families. Op deze dag kunt u uw bedrijf bekend maken bij het grote publiek in de Kempen en daarbuiten. Er is die dag veel te doen, te zien en te beleven in de tent. De tent wordt een techniekspeeltuin voor jong en oud in combinatie met een open dag bij een technisch bedrijf. Vorig jaar hebben we gemerkt dat diverse deelnemende bedrijven ook (technische) vacatures aanboden. Daarom hebben we de samenwerking gezocht met Werkenindekempen.nl. Op zaterdag organiseert WerkenindeKempen.nl in de tent een programma gericht op de werkzoekende. Er zijn vacatures, een CV-dokter en u hebt de mogelijkheid om uw vacatures in de spotlight te zetten bij het brede publiek op de zaterdag.
Deelnemen?
Heeft u interesse in deelname aan KempenTech 2017 op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei? Meldt u dan nu aan! Deelname betekent dat u gedurende deze twee dagen uw bedrijf presenteert op in de tent op het Kempisch Bedrijvenpark. Inschrijven is mogelijk via dit formulier Aanmelden.
Faciliteiten
De volgende faciliteiten worden voor u verzorgd:
• Een locatie van minimaal 9m², 18m² of 27m² in de beurstent
• Een stroomaansluiting. Tegen meerkosten is krachtstroom verkrijgbaar.
• Gratis WiFi in de beurstent
• Een zakelijke beursvloer, met vloerbekleding, verlichting en klimaatbeheersing/airco
• Een gezellig horecaplein
• Een ruim buitenterrein met voldoende gratis parkeergelegenheid
• Een gevarieerd ondernemersprogramma
• Optioneel een programma voor uw relaties of productpresentatie
• Een handboek met informatie over opbouw en afbouw en praktische zaken
• Een informatiebijeenkomst voor deelnemende bedrijven
• Communicatie en promotie van het evenement
• De mogelijkheid om uw vacatures op een professionele wijze te presenteren en in contact te komen
met werkzoekenden
Voorwaarden
Een belangrijke voorwaarde voor deelname is dat uw bedrijf een relatie heeft met techniek en dat deze techniek op 19 en 20 mei op een leuke en interessante wijze wordt gepresenteerd. De kosten voor deelname zijn € 650,00 per 9m² voor twee dagen. Deze prijs is exclusief BTW, consumpties en inrichting van de stand. U bent zelf verantwoordelijk voor stand presentatie en inrichting.

Organisatie
KempenTech is een gezamenlijk initiatief van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP), het Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark en wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Techniekportaal de Kempen, het Rythovius College en het PiusX College.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin