Durf te antwoorden!

Wij zoeken enthousiaste jongeren om op Kempentech 2018 nieuwe frisse oplossingen te bedenken voor pittige vragen over o.a. Just In Time bevoorrading (of juist niet?), Employer Branding, conflicthantering, extractie van eiwit en circulaire economie.

Diverse en complexe vragen van ervaren ondernemers in de Industriële Automatisering, Kunststoftechniek, Biofood, Metaalbewerking en Automotive. Ondernemers die alles al een keer gehoord lijken te hebben; behalve het échte goede antwoord.

Zet vrijdag 8 juni, Kempentech in je agenda en denk mee. We starten om 13.45 uur met een korte introductie en van 14.00 tot 16.00 uur mogen we los in verschillende brainstormsessies van 20 minuten.

Ieder idee is welkom! En jij sowieso. De meest creatieve ideeën komen van buiten de normale box; dus kom vooral ook als je een expert bent op een ander gebied. En neem ook anderen mee!

Groot netwerkpotentieel, creatieve en interessante vraagstellingen.

Meld je aan bij het Innovatie Platform de Kempen, via Marja de Bruin 06 55 94 42 50, ipk@hetkop.nl of Rob Spape 06 19 62 26 14, rob@hetkop.nl.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin