Op 8 en 9 juni wordt de vijfde editie van KempenTech georganiseerd!  KempenTech is het techniekevenement tijdens de Dutch Technology Week in de Brabantse Kempen. Ondernemers uit de Brabantse Kempen presenteren hun bedrijf aan scholieren, studenten, professionals, klanten en werknemers en proberen hen daarmee enthousiast te maken voor het bedrijf, het product en de  techniek.

Deelnemen?

Ruim 20 bedrijven uit de Kempen hebben zich inmiddels aangemeld voor deelname aan KempenTech. Dit zijn onder andere KSE, Wagenbouw Hapert, Willems Baling Equipment, Ver Automation, Willems Machinebouw, Apex International, Ata Tech, Canline en Kuypers Kunststoftechniek. Hebt u ook interesse in deelname? Meer informatie leest u op de website www.kempentech.nl/aanmelden.

Programma

Vrijdag 8 juni is de dag voor ondernemers en scholieren. In de ochtend bezoeken basisschoolkinderen en leerlingen van het voortgezet onderwijs KempenTech voor het onderwijsprogramma. Daarnaast is er de hele dag de KempenTech bedrijvenbeurs. De dag wordt afgesloten met een KOP symposium  en een netwerkborrel georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform voor de leden van de aangesloten ondernemersverenigingen. Zaterdag 9 juni is de familiedag van KempenTech. De tent is dan geopend voor alle techniekfans in de Kempen. WerkenindeKempen.nl organiseert een grote KempenTech vacaturemarkt voor alle werkzoekenden in de Kempen.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin