Wij zijn Kempeny…..

Vier experts op het gebied van fysieke en mentale weerbaarheid zijn een samenwerkingsverband gestart, waar werkgevers en werknemers uit De Kempen terecht kunnen voor diensten die voorwaardenscheppend zijn voor een duurzaam werkklimaat.

  • Margret Becx – It Fits You – Werkplekadvies en stoelmassage
  • Judith Kerssemakers – Dinzet – Training en supervisie
  • Irene Bex – Coachpraktijk Irene Bex – Stress- en burnoutbegeleiding
  • Monique Warmoeskerken – For Brains – Neurofeedbacktraining

Kempeny is jouw partner in een duurzaam en gezond werkklimaat

Hoe zorg je er als werkgever voor dat al je werknemers mee innoveren? Heb je zorgen over verzuim of inzetbaarheid? Zijn er problemen in de aansturing of samenwerking op de werkvloer? Is er advies en een adequate aanpak nodig op het gebied van rug- nek- en schouderklachten op de werkplek? Of zijn er medewerkers die vastlopen?

Kempeny helpt, en brengt de zaak weer in beweging. Ons team bestaat uit gedreven professionals. Het is onze missie bij te dragen aan de sociale innovatie van bedrijven in De Kempen.Dat doen we door training, opleiding, coaching en advies. Op een toegankelijke, praktische en toepasbare manier.

Kempeny brengt de zaak in beweging

Margret vindt een goede houding belangrijk zodat uitval voorkomen wordt. Dat doet ze door het geven van werkplekadviezen, stoelmassage en fitheidsprogramma’s.

Judith geeft trainingen en supervisie in het aansturen en begeleiden van personeel, samenwerken, communicatie, duurzame inzetbaarheid en samenwerken met 4/5 generaties op de werkvloer.

Wanneer werknemers vastlopen of dreigen vast te lopen met stressgerelateerde klachten geeft Irene stress- en burnoutbegeleiding om zodoende ziekteverzuim te voorkomen of terug te dringen.

Monique zorgt met breintraining voor een betere balans van de hersenen. Met deze training voor kinderen en volwassenen kunnen klachten zoals slaap- en concentratieproblemen, faalangst of prikkelgevoeligheid weer beheersbaar worden.

Meer info

Jij komt toch ook naar de KempenTech. Je vindt ons in de Beurstent – standnummer 2, Diamantweg 52 Hapert.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin