KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. KSE levert alles wat een fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, levert KSE automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën. 

 

Op KempenTech zal KSE  een model van een doseer- en weegmachines demonstreren. Kinderen kunnen zelf aan de hand van een Ipad de doseer- en weegmachine bedienen.

Open dag

Op zaterdag 20 mei van 11.00 – 17.00 uur opent KSE ook haar deuren in Bladel. Onlangs is de nieuwe assemblagehal in gebruik genomen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in deze gloednieuwe hal. Uiteraard is ook de rest van het KSE-complex te bezoeken.

Op zoek naar een baan? Kom langs en bekijk onze actuele vacatures. Met daarnaast dierenplezier voor de kinderen en overheerlijke hamburgers uit de enige echte Smoker on Wheels BBQ is een bezoek zeker de moeite waard.

KempenTech

Tegelijk met de open dag wordt KempenTech georganiseerd in Hapert. Maak hier kennis met Kempische bedrijven die hun technische specialismen, innovaties en machines laten zien. Tussen KSE en het KempenTech-terrein rijdt de gehele dag een gratis pendelbus.

Bekijk hier het filmpje over de open dag van KSE:

https://www.youtube.com/watch?v=fhATs3cKM-o

Website
Facebook
LinkedIn
Twitter

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin