Wie wil er terug naar school?  Niemand toch.
Ondernemers leren van elkaar!

Als ondernemer wilt u altijd dóór, verder, mee met de markt die altijd verandert! Vier ervaren ondernemers delen hun ideeën en vragen daarover tijdens de Kempentech met u.
In vier korte interactieve sessies kunt u profiteren van elkaars kennis en kunde en gaat u met nieuwe  inspirerende ideeën weer verder.

Iedere ondernemer op de Kempentech is van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze Vrijdagmiddag Innovatie Bijeenkomst borrel (VIBb) van de Stichting Innovatie Projecten de Kempen.

De VIBb-sessies van Stichting IPK zijn een beproeft succes waardoor al diverse rendabele samenwerkingen tot stand zijn gekomen.

Kom tijdens de Kempentech op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 kennismaken en meedoen met de vier mini VIBb’s die plaatsvinden bij de stand van Berlingr Automatiseringstechniek, Libra Service Automatisering, Luxlight Dakramen en  Hapert Aanhangwagens.

Meld u aan via ipk@hetkop.nl bij Marja de Bruin.

Wilt u zelf snel een praktisch antwoord van collega-ondernemers op vragen, uitdagingen of ideeën waar u als ondernemer mee aan de slag wilt, stel dan uw eigen vraag tijdens een Vrijdagmiddag Innovatie Bijeenkomst; we organiseren er 5 per jaar!

Laat het ons weten via ipk@hetkop.nl

Stichting IPK

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin