Apex International is afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van precisie lijm-, coating- en inktoverdracht systemen. Apex levert rasterwalsen, doseerwalsen en sleeves voor de labelindustrie, flexibele verpakkingsindustrie, golfkartonproducenten, offsetdrukkers en industriële coating applicaties.

 Voor elke industrie heeft het bedrijf een toegewijde marktontwikkelingsmanager aangesteld, die (samen met partners in de industrie) continu op zoek is naar nieuwe technologieën om de klanten tevreden te stellen. Een slimme strategie want zo houdt Apex wererldwijd de leidende positie.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid, innovatie en precisie zijn de kenmerken van alle Apex-producten. Dat heeft mede gezorgd voor de structurele groei. Met productie- en verkoopfaciliteiten op zes continenten in meer dan tachtig landen, brengt Apex toegevoegde waarde door totaaloplossingen te bieden op het gebied van rasterwalsen (en de gepattenteerde Genetic Transfer Technology).

Racen & de Toekomst.
Tijdens de beurs heeft Apex een breed programma dat zowel jong als oud erg zal aanspreken. Zo is er een interactieve race-simulator aanwezig waarmee volwassenen en kinderen zelfs een prijs kunnen winnen! Voor de bezoekers die in techniek zijn geïnteresseerd toont Apex een labelwals die gebruikt wordt in de etikettendruk.

Daarnaast zal Apex kandidaten, die oprecht geïnteresseerd zijn om bij het bedrijf te komen werken, persoonlijk uitnodigen voor een ontbijt of lunch, gevolgd door een rondleiding in de fabriek.

Dus bekijk de carrièremogelijkheden bij Apex en kom bij interesse zeker even langs bij de banenbeurs.  

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin