Libra ICT biedt totaaloplossingen op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Cloud services, innovatieve telefonie- en datadiensten. We zijn een full service ICT dienstverlener en leverancier voor bedrijven tot 150 digitale werkplekken. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met uitstekende service en daadkracht.

Libra ICT is niet alleen leverancier van automatiseringsoplossingen, maar ziet zichzelf als partner. Tijdens installatie en implementatie, maar zeker ook tijdens het onderhoud, beheer of uitbreiding van systemen. In onze branche gaat het om vertrouwen. Dat vertrouwen willen we winnen, maar zeker ook behouden. Dat hoort bij partnership. Libra ICT doet het samen met u!

Presentaties en innovatieve producten op deze gezamelijke stand

Libra Service ICT staat samen op de beurs met Berlingr Automatisering en HoofdKantoor Brabant. Zij bundelen hun krachten als Smart Industry ambassadeurs op dit evenement waar technology connects.

De stand is een combinatie van informatie, gezelligheid en zakelijkheid. Zo presenteert Libra de nieuwste zakelijke en industriële ICT oplossingen zoals o.a. een interactieve presentatiescherm, managed WiFi en gebogen schermen. Berlingr laat zijn nieuwste ontwikkelingen zien: de FS-series modulair robot platform.  HoofdKantoor Brabant laat een aantal nieuwe bedrijfskundige scans zien. Daarnaast stellen zij graag de mensen achter de nieuwe kantoren Oirschot en Valkenswaard-Geldrop aan u voor.

Gezamenlijk hebben ze een passie voor steeds verdere integratie van automatisering in industriële processen. Vandaar ook het Smart Industry ambassadeurschap. Op 19 mei geven zij op de stand 4 presentaties rond Smart Industry:

  1. 10.30 – 10.55 uur: Smart Industry in de praktijk door Jack Kroon (HoofdKantoor Brabant)
  2. 11.00 – 11.25 uur: Smart Industry; trends in de machinebouw door Jeroen de Bruin (Festa/ Berlingr)
  3. 11.30 – 11.55 uur: Smart Industry; Connecting Technology door Bart Veldhuis (Libra Service ICT)
  4. 13.30 – 14.00 uur: Human Capital in Smart Industry; Zijn robots de vervanging van mensen? Discussieer mee met Rob Bierens (HoofdKantoor Brabant)

Aanmelden kan hier voor één of meerdere presentaties.

Website
Facebook
LinkedIn

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin