VerAutomation is een Middelbeers bedrijf dat in de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een specialist in de industriële procesautomatisering. Een 50-tal ervaren professionals werkt voor opdrachtgevers wereldwijd.

Naast de ontwikkeling en programmering van PLC software verzorgt VerAutomation ook de Hardware Engineering en het tekenen van de daarbij behorende besturingsschema’s middels o.a. E-plan en AutoCad. Verder bouwen ze, in een UL/CSA gecertificeerde werkplaats, panelen en laagspanningsverdelers en verzorgen de montage hiervan. De afdeling service helpt klanten wereldwijd, 24/7 snel en adequaat bij storingen, eventueel middels een inbel module.

Ook bekabelingsklussen en inbedrijfsstellingen behoren tot de core business van VerAutomation. VerAutomation kenmerkt zich door hun ondernemende, oplossingsgerichte, klantgerichte maar vooral transperante instelling, waar veiligheid voorop staat!

Skills tonen op de beurs
VerAutomation wil op de Kempentech beurs graag haar kennis en diensten delen met alle bedrijven in de Kempen die daar behoefte aan hebben om op die wijze, samen, het hoge technische kennisniveau in de Kempen goed op de kaart te zetten. Dat alles met als (ultieme) doel om, ook weer samen, de aansluiting bij het nabij gelegen Brainport  Eindhoven te kunnen maken, onder het aloude kempische motto: Niet zeuren maar poetsen!

Een andere reden voor VerAutomation om deel te nemen aan de Kempentech beurs is om jonge mensen en schoolverlatende elektro technici te laten zien, dat een carrière in de elektrotechniek en dan in het bijzonder bij VerAutomatision een hele goede keuze zou kunnen zijn. Zij dagen bij deze dan ook iedereen uit, met ambities richting elektrotechniek, om bij ons in Middelbeers, maar ook zeker op onze stand tijdens de KempenTech, een kijkje te komen nemen. In een persoonlijk gesprek zullen we dan samen bekijken of die ambities wellicht bij VerAutomation te verwezenlijken zijn.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin