Samenwerking op de beurs door Berlingr Automatiseringstechniek, HoofdKantoor Brabant, Libra Service ICT en restaurant Crijns

Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, hebben Berlingr Automatiseringstechniek, HoofdKantoor Brabant, Libra Service ICT besloten ook dit jaar weer een gezamenlijke stand te bemannen op KempenTech. Deze keer is ook restaurant Crijns van de partij.

Berlingr Automatiseringstechniek:
”Als deelnemer van het eerste uur vinden wij het nog steeds belangrijk om mensen in de Kempen te laten zien wat een prachtig vak wij hebben. En de jeugd enthousiast maken voor de techniek in brede zin is een eigenschap die in het Berlingr DNA verweven is. 

Buiten dat we laten zien dat we samen met Hoofdkantoor Brabant, Libra Service ICT en Restaurant Crijns synergie nastreven, demonstreren we enkele cobots op onze stand. Op zaterdag kun je zelf komen ervaren hoe eenvoudig je een cobot kunt programmeren. Kom ook kijken welke mogelijkheden cobots bieden!”

HoofdKantoor Brabant
”Kempentech is een belangrijk en uniek evenement dat Kempenaren in contact brengt met een breed scala aan lokale bedrijven. Kempentech verbindt scholen, inwoners, bedrijven en overheid. Een concept als Kempentech is uniek in Brabant en misschien wel in Nederland. Kempentech laat zien dat onze regio veel te bieden heeft. HoofdKantoor Brabant maakt daar als deelnemer van het eerste uur graag deel van uit.

HoofdKantoor Brabant heeft iets op de stand om van te watertanden…. In 4 jaar tijd heeft HoofdKantoor Brabant in de Kempen en ver daarbuiten een mooie reputatie opgebouwd. HoofdKantoor Brabant heeft een grote groep ondernemers geholpen hun bedrijven verder uit te bouwen. En nu is het tijd voor de volgende stap in onze eigen groei; HoofdKantoor Brabant zal op Kempentech eindelijk haar nieuwe bedrijfsnaam en logo onthullen. Een belangrijk moment in een jaar dat bol staat van de positieve veranderingen. Dit zal op spectaculaire wijze gebeuren mede dankzij Marc Crijns van Restaurant Crijns. De onthulling is op vrijdag om 13.15 uur. Iedereen is van harte welkom bij dit mooie moment aanwezig te zijn.”

Libra Service ICT
”Libra neemt deel aan KempenTech om haar klanten te ontmoeten, om jeugd te interesseren voor techniek en om plezierig te netwerken! 

Wij hebben een VR-rugzak (VR met een pc’tje in een rugzak, de set is op deze manier mobiel in te zetten), een digitale vergadertafel, een racesimulator en een Microsoft Surface bar (alle mogelijke verschijningsvormen van de Microsoft Surface lijn). Verder demonstreren we managed WiFi, Office365 en nog veel meer.” 

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin