Tijdens KempenTech 2018 zijn vele records verbroken. Een record aantal bedrijven heeft zich gepresenteerd, het was de best bezochte editie met ruim 5000 bezoekers, maar ook de warmste!

De Werken in de Kempen Banenbeurs brak het record aan regionale vacatures (226!). Er werden veelbelovende contacten gelegd tussen werkgevers en werkzoekenden die zullen uitmonden in nieuwe carrières in de regio.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. De bedrijven hebben alles uit de kast gehaald om de techniek te promoten en jong en oud te interesseren voor de nieuwste innovaties en een baan in de techniek. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de vele bezoekers, de VIP gasten en raads- en bestuursleden van de gemeenten.

Tijdens het KOP symposium hebben Kees Koolen en Hanny Arens de bezoekers geïnspireerd. Ook zijn er zaadjes geplant voor nieuwe samenwerkingen tussen bedrijven en zijn er ideeën geboren voor nieuwe projecten.

Samen met alle deelnemers en betrokkenen hebben we een mooi visitekaartje afgegeven en was KempenTech 2018 een groot feest!

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin