Werkenindekempen.nl staat bekend als dé vacaturesite van de Brabantse Kempen. Met bijna 700 regionale bedrijven en inmiddels 220.000 unieke bezoekers heeft werkenindekempen.nl met recht deze titel verworven. In het korte bestaan van werkenindekempen.nl (sinds september 2014) hebben ze grote faam gecreëerd met hun unieke formule. 

 

Bij werkenindekempen.nl kunnen  bedrijven namelijk terecht voor alle mogelijke manieren van werving. Wil je als bedrijf zelf werven (digitaal of middels de vacaturekrant WIJwerkenindekempen.nl)? Dan kan dat bij werkenindekempen.nl. Wanneer dit niet toereikend is, kun je hulp inschakelen van hun bemiddelende tak; Baangarant. Deze partij kan voorzien in de actieve werving van kandidaten en biedt hen vervolgens aan middels werving & selectie, detachering of op uitzendbasis.

De mensen achter werkenindekempen.nl zijn allen échte Kempenaren! Ook hebben ze die absolute no-nonsens mentaliteit die als een rode draad door vele Kempische bedrijven loopt. Juist daarom kunnen wij ons goed in de wensen van Kempische bedrijven en instellingen verplaatsen. Als wij klanten vragen om een profielschets van de ideale werknemer, dan roepen zij vaak: “iemand met de Kempische mentaliteit”. Want dat staat symbool voor handen uit de mouwen, hard doorwerken, no-nonsens, hart voor de zaak, collegialiteit en een grapje op z’n tijd!

Banenbeurs tijdens Kempentech
Op de zaterdag van Kempentech 2017 zal werkenindekempen.nl een banenbeurs organiseren waar álle bedrijven en werk(zoek)enden aan deel kunnen nemen. De banenbeurs zal bestaan uit meerdere activiteiten, waaronder:

  • Speeddates met regionale werkgevers.
  • CV dokter.
  • Professionele foto voor je ideale cv.
  • Inschrijven voor vaste banen.
  • Sollicitatietips.

Daarnaast zal werkenindekempen.nl klaarstaan voor aanwezige werkgevers om invulling te geven aan hun vacatures. Zij zullen werkzoekenden doorsturen naar werkgevers met vacatures en op een speciale manier de vacatures van extra aandacht voorzien.

Daarnaast verzorgt werkenindekempen.nl een speciale krant onder de naam WIJwerkenindekempen.nl. In deze extra dikke krant zullen niet alleen beursvacatures en advertorials van bedrijven komen te staan. Maar tevens vind je hierin de plattegrond én het programma van de zaterdag.

Het volledige banenbeurs programma zal binnenkort online komen te staan op werkenindekempen.nl en Kempentech.nl.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin